תבניות, פצירות ובאפרים

תבניות, פצירות ובאפרים הם אבני היסוד שכל בונת ציפורניים מקצועית חייבת להכיר מקרוב. הקטגוריה באתר 'Nail Box | נייל בוקס' כוללת מבחר ייחודי ומדויק של כלים מבית NSI – החל מפצירות בדרגות גרעיניות שונות, דרך באפרים שמעניקים בסיס אחיד לעבודות ג’ל ואקריל ועד לתבניות שנשארות יציבות לאורך כל התהליך. איכות הכלים משפיעה ישירות על תוצאת העבודה – בין אם את מתחילה בתחום או כבר מנוסה, שימוש בפצירה הנכונה או באפר מותאם יכול לשנות לחלוטין את מראה וסימטריית הציפורן. בנוסף לדיוק ונוחות העבודה, יתרון עצום נוסף הוא בכך שכל המוצרים מגיעים מאותו מותג אמין – דבר ששומר על קונסיסטנטיות בכל שלבי העבודה. זה הזמן לבחור לעצמך סט חדש שישדרג אותך בכל טיפול ויגרום גם ללקוחות להרגיש בהבדל.
מספר המוצרים בסל : 0
סל קניות (
0
)
300 י"ח בגלילתבניות NSI Stiletto

תבניות NSI Stiletto

נותרו עוד 47
מחיר: 105
300 י"ח בגלילתבניות NSI Platinum

תבניות NSI Platinum

נותרו עוד 50
מחיר: 105

תבניות, פצירות ובאפרים – כל מה שצריך לבניית ציפורניים מושלמת

אם יש משהו שלמדתי לאורך השנים בעבודה עם ציפורניים – זה שההבדל בין עבודה חובבנית לתוצאה מקצועית עובר דרך הפרטים הקטנים. ודווקא בפרטים האלה, שבמבט ראשון נראים הכי "סטנדרטיים" או בסיסיים – כמו תבניות, פצירות ובאפרים – שם טמון כל הסוד. בקטגוריה הזו באתר 'Nail Box | נייל בוקס' ריכזנו את כל הכלים הכי חשובים והכי איכותיים שמקצועניות (ומקצוענים!) אמיתיות צריכות בארגז הכלים שלהן.
תחת הקטגוריה תוכלו למצוא מגוון רחב ומדויק של מוצרים מבית NSI – מותג בינלאומי מוכר ואהוב מאוד בקהילת בניית הציפורניים, כזה שאפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות. תאמינו לי, ניסיתי לא מעט פצירות ובאפרים לפני שנחתתי על הסט הזה – וזה פשוט מרגיש אחרת ביד, מדויק יותר בצורת העבודה, והתוצאה? וואו!


בואו נדבר קצת תכל'ס על הפצירות. יש כאן מבחר לפי דרגת גרעיניות שמתאים לכל שלב בתהליך: החל מ-פצירה 100/100 NSI שהכי מתאימה להסרת ג'ל קשה או עיצוב אקריל מסיבי, ועד ל-פצירה 180/240 NSI שהיא עדינה ונעימה במיוחד לקירוב לעור או לעבודה מדויקת בסוף התהליך. אני אישית משתמשת בשני סוגים במקביל – אחת למחיקה ראשונית והשנייה לגימורים עדינים. לפעמים שואלים אותי אם זה באמת משנה… אז אני מציעה שתנסו להשתמש בפצירה הלא נכונה ותראו איך זה משפיע גם על המראה וגם על הבריאות של הציפורן.



והבאפר – שהוא לגמרי כוכב בפני עצמו למרות שהוא נראה סופר פשוט. קחו לדוגמה את באפר לבן NSI, שהוא הרבה יותר מבסיס להחלקה: הוא גם מכין את שטח הציפורן בצורה אחידה לקראת מריחת ג'ל או אקריל וגם מונע היווצרות בועות ובעיות הידוק של חומר הבנייה. לא תגידו שלא אמרתי! אם התחלתן עם באפר חובבני ואז עברתם לזה של NSI – כנראה שגם אתן עשיתן פרצוף של "איך לא השתמשתי בזה קודם?"


התבניות שלא משאירות מקום לטעויות

אני חייבת להקדיש כמה מילים לכוכבות האמיתיות – התבניות לבניית ציפורניים. בשוק מפוצץ בכל כך הרבה דגמים וסוגים שזה כמעט כמו לבחור שמלה לחתונה... אבל כשזה מגיע לדייקנות, חוזק ונוחות עבודה – אין כמו ה-NSI Stiletto Forms. הן יושבות בצורה מושלמת על האצבע (בלי להשתגע עם הדבק), נשארות יציבות לאורך כל זמן העבודה ונותנות בסיס פרפקט לצורת סטילטו החדה והדרמטית שאני כל כך אוהבת.
ואם אתם מחפשים משהו קלאסי יותר שמתאים למגוון סגנונות בנייה? בדיוק בשביל זה יש לנו את NSI Platinum Forms. הן נוחות בטירוף ויש להן סימונים ברורים שעוזרים לשמור על סימטריה ואיזון בין יד ליד. כמה פעמים ראיתי עבודות שיצאו "על הפנים" רק כי התבנית לא הייתה מיושרת נכון… וזה באמת חבל! הכנה טובה היא חצי מהדרך לתוצאה המהממת שאתם רוצים להשיג.



אז למה חשוב להשקיע דווקא בקטגוריה הזו ולא רק בג'לים ואקרילים עצמם? כי תכל'ס, התוצאה הסופית תלויה בתשתית ובכלי העבודה לא פחות מהחומר עצמו. בדיוק כמו ששף טוב יודע שסכין איכותי עושה הבדל עצום בחיתוך, ככה גם אנחנו צריכות להבין שפצירה מעולה או תבנית נכונה תשדרג לנו את העבודה פי כמה וכמה.



אגב, אחד היתרונות הכי גדולים בזה שכל המוצרים פה הם תחת הקטלוג של NSI זה שאתם יודעות שסביבת העבודה שלכם נשארת אחידה ואמינה בכל פעם מחדש. אפשר כמובן לשלב אותם גם בעבודה עם מוצרי SENSO, NEONAIL, או לשלבים שונים בהכנת משטח לציפוי עם לק ג'ל, אבל הבסיס תמיד ירגיש מקצועי ויציב.



אני ממליצה לכל מי שמתחילה בעולם הציפורניים וגם לוותיקות שכבר חרשו עשרות מערכות ג'לים ואקרילים לתת מבט נוסף בקטגוריה הזו ולבחור לעצמן סט חדש ורענן שיעשה לה סדר בראש ובעיקר בקצות האצבעות... כי בסוף היום זו לא רק השאלה באיזה צבע לק בחרנו לצבוע את הציפורניים אלא איזו עבודה הנחנו מתחת לזה.



תרשו לעצמכן להתאהב בכלי העבודה הנכונים ולהרגיש שוב איך התחושה ביד משתנה לטובה כשאת עובדת עם כלי ששווה כל שקל שהשקעת בו. ואם שאלתם אותי מה ההמלצה האישית שלי? להתחיל עם פצירה גרעיניות 150/150 כדי להיות ורסטיליות מספיק בתחילת הדרך ואז להתנסות בבאפר לבן ותבנית סטילטו בשביל להבין כמה דיוק יכול להיות יפה לעין.
יאללה, הכדור עכשיו במגרש שלכם!


מה ההבדל בין פצירה 180/240 NSI לבין פצירה 180/180 NSI ומתי כדאי להשתמש בכל אחת?

זו שאלה שאני נתקלת בה לא מעט, במיוחד מצד בונות ציפורניים מתחילות שלא בטוחות איזו פצירה תתאים לשלבים השונים בתהליך. אז בואו נעשה סדר רגע. פצירה 180/240 NSI היא בעלת שני צדדים בדרגת גרעיניות שונה — הצד של ה-240 עדין יותר ומתאים במיוחד לליטוש עדין ולטיפול בסמוך לקוטיקולה (האזור סביב העור), בעוד שהצד של ה-180 קצת יותר אגרסיבי ומיועד להסרה קלה של שכבות ג'ל דקות או לעיצוב סופי של הציפורן לפני באפר. לעומת זאת, פצירה 180/180 היא סימטרית – כלומר שני הצדדים בעלי אותה דרגת גרעיניות בינונית, מה שמאפשר עבודה אחידה לאורך כל השטח, וזה יתרון כשלא רוצים להתבלבל תוך כדי עבודה או כשצריך לייצר תוצאה מאוזנת ומהירה.


מניסיוני האישי? אני אוהבת להתחיל את העבודה עם ה-180/180 כי היא מעניקה לי שליטה טובה בעיצוב הצורה הכללית, ואז עוברת ל-180/240 בעיקר בפינישים ובמעברים קרובים לעור. במיוחד כשאני עושה פרנץ’ או צורות מדויקות כמו אליפסה או בלרינה – החדות והעדינות של הצד ה-240 מצילה אותי מלחרוג מהקו.


באיזה מקרים כדאי לבחור בפצירה 150/150 NSI על פני אחרות?

פצירת 150/150 NSI היא מבחינתי הסוס העבודה האמיתי שלי. זאת אומרת – אם הייתי צריכה לקחת איתי רק פצירה אחת לאי בודד (שבו משום מה יש ביקוש לבניית ציפורניים...), זו הייתה הבחירה שלי. למה? כי היא נמצאת בדיוק באמצע: לא רכה מדי ולא אגרסיבית מדי. הגרעיניות שלה מספיק חזקה כדי לטפל בג'לים עבים או לחזק מבנה אקרילי, אבל גם עדינה מספיק כדי שלא לפגוע בציפורן הטבעית כשעובדים בזהירות.


אני משתמשת בה המון בשלבים הראשוניים – להסרה ראשונית של חומר קיים לפני מילוי מחדש או להכנה מוקדמת לפני בנייה חדשה. למשל אם אני מסירה שכבת ג’ל קשה שהלקוחה מרחה בעצמה בבית (והאיכות… פחות מזהירה), זו בדיוק הפצירה שנותנת לי את השליטה בלי להיגרר לזמן עבודה ארוך מדי כמו עם גרעיניות גבוהה יותר. וכשאני רוצה להיות ורסטילית במהלך יום עמוס בלקוחות מסוגים שונים – הפצירה הזו פשוט "מתלבשת" על כל סגנון שאני צריכה לבצע.


מה היתרונות של שימוש בפצירת 100/100 NSI ומתי באמת צריכים אותה?

טוב זו כבר ליגה אחרת לגמרי… אם אתם עובדות עם חומרים חזקים מאוד כמו בנייה באקריל קשיח או הסרת שאריות ג׳ל עבות במיוחד – כאן נכנסת לתמונה ה-100/100 NSI. חשוב להבין שהיא באמת מיועדת לעבודות כבדות ולכן פחות מתאימה לקרבה לעור או לציפורן הטבעית עצמה. אני אוהבת להשתמש בה ממש בתחילת התהליך כשאני מתמודדת עם "משקעים" עקשניים על הציפורן – נגיד אחרי תקופה ארוכה עם בנייה שלא טופלה טוב, או במקרים שבהם צריך ממש "לאפס" את המשטח ולבנות אותו מחדש.


אבל תשימו לב – זו לא הפצירה לשימוש יומיומי רגיל אלא כלי מקצועי שמצריך יד יציבה ויכולת לשלוט בכוח הלחץ שאתם מפעילים. ראיתי מקרים שבהם התחילו איתה בלי לדעת למה זה נועד ונוצר נזק מיותר לציפורן... אז כן, היא מדויקת ואפקטיבית ברמות על – אבל לשימוש מושכל ובשליטה מלאה בלבד!


מה כל כך מיוחד בבאפר הלבן של NSI ולמה הוא עדיף על אחרים?

בואו נדבר רגע תכל'ס על הבאפר הלבן הזה מבית NSI… נראה כמו כלי פשוט נכון? קטן כזה, לבן… אבל וואלה, מדובר באחד הכלים הכי משמעותיים שיש לי בערכה. קודם כול מדובר בבאפר שמכין את משטח הציפורן בצורה מושלמת להמשך העבודה: הוא מחליק את פני השטח בצורה אחידה לגמרי ועוזר למנוע היווצרות בועות בזמן הנחת הבסיס לג'ל או אקריל.


הסוד הגדול שלו מבחינתי הוא שהוא גם גמיש מספיק בשביל להגיע לכל קימור קטן בצורת הציפורן וגם לא מתבלה מהר כמו הרבה באפרים זולים שנמסים אחרי כמה שימושים… יצא לי פעם לעבוד עם באפר חובבני בקורס שהעברתי רק כדי להראות הבדל בשטח – והתוצאה הייתה פשוט פחות חלקה והיה צריך להשקיע כפול זמן בשביל להגיע לתוצאה דומה למה שהבאפר הלבן עושה בשניות.


אז כן, אולי זה נשמע מוגזם להתלהב מכלי כזה 'קטנצ'יק', אבל אין הרבה דברים שמשדרגים לך את איכות העבודה כל כך במעט השקעה כמו הדבר הזה.


איך תבניות NSI Stiletto משנות את כללי המשחק בבניית צורת סטילטו?

אם יש משהו שאני אוהבת בתחום הזה זה ליצור סטייל חד ודרמטי בצורות סטילטו — ויש לזה קסם שקשה להסביר למי שלא ראה מקרוב איך זה נראה כשהכול יושב מדויק במקום! בדיוק בגלל זה התאהבתי בתבניות Stiletto של NSI מהרגע הראשון שהשתמשתי בהן. הן פשוט מתוכננות בצורה אינטואיטיבית שמתיישבת מושלם לאורך האצבע בלי שום צורך להתעלל בדבק או להתעסק איתן שעות עד שזה "מרגיש נכון".


יש להן חוזק מבני שמאפשר לבנות עליהן אפילו הארכות ארוכות יחסית בלי לחשוש מהחלקה פתאומית באמצע העבודה (כן קרה לי בעבר עם מותגים אחרים שפשוט החליקו ברגע הלא נכון…). וזה עוד בלי לדבר על הסימונים החכמים שממש הופכים את החיים לקלים כשרוצים לשמור על סימטריה בין שתי ידיים שונות — שזה האתגר הכי גדול בעבודות מורכבות כאלה לטעמי.


באילו מצבים כדאי לבחור דווקא בתבניות Platinum Forms של NSI?

The answer is simple: כשאת מחפשת רב-גוניות ונוחות מירבית תוך כדי דיוק מקסימלי — Platinum Forms הן הבחירה הנכונה עבורך. הן יתאימו כמעט לכל סוג לקוחה ולא משנה אם מדובר בצורת אמנד (שקד), מרובע קלאסי ואפילו מעט בלרינה; אלו תבניות שאני מרגישה שאפשר לסמוך עליהן בעיניים עצומות גם כשאין הרבה זמן לחשוב ולהסתדר מול תוואי אצבע בעייתיים.


יציבות? יש! נוחות הדבקה? אפילו לא צריך להסביר כמה מהר אפשר להצמיד אותן מבלי לריב עם הדבק שוב ושוב... והכי חשוב מבחינתי — הסימונים שעל גבי התבנית ברורים בצורה יוצאת דופן ומאפשרים לדייק את הזוויות והאורך בצורה כמעט אינסטינקטיבית! אני אישית משתמשת בהמון כשהלקוחה מגיעה בפעם הראשונה ואין לי עדיין זמן להבין לעומק איך המבנה שלה מגיב לחומר — כי אלה נותנות בסיס ניטרלי וטוב להרבה מאוד שילובים וסגנונות עבודה שונים.


איך יודעים איזו פצירה לבחור כאשר מתחילים פרויקט חדש בבנייה?

זו אולי אחת ההתלבטויות הגדולות ביותר בתחילת העבודה: מאיפה מתחילים? אז הנה כלל אצבע שאני יכולה לחלוק מניסיון אישי: הסתכלי קודם כל על מצב הציפורניים הקיימות ועל סוג הבנייה שאת עומדת לבצע. אם אנחנו מתחילות מניקוי שכבה עבה וקשה – לכי ישר לפצירת 100/100 שתעשה לך חיים קלים ותפנה במהירות מקום לעבודה נקייה ומדויקת יותר בהמשך. אם מדובר בטיפול תחזוקה רגיל ושיקום קל בלבד – תוכלי להתחיל ב-150/150 ולהרגיש שאת שולטת בכל הכיוונים בלי לפחד לטעות.


ושתדעי לך שגם בתוך אותו יום עבודה אני מחליפה בין כמה סוגים לפי המצב שמשדרות לי הידיים שעומדות מולי… הגוף מגיב אחרת בכל פעם! אחת הסיבות שאני תמיד ממליצה שיהיו לפחות שני סוגי פציות זמינים בערכה שלך זו בדיוק ההתמודדות הזו מול המציאות המשתנה ביום יום שלנו כבעלות מקצוע שעובדות ישירות מול גוף חי ונושם שכל כולו משתנה מרגע לרגע!





אם יש לכן שאלות נוספות בנושא בחירת הכלים הנכונים לבניית ציפורניים מקצועית ובטוחה - מוזמנות ליצור קשר דרך האתר ואשמח לחלוק מניסיוני ולעזור לכן להתאים לעצמכן ערכת בסיס שהיא באמת נכונה לכן.


יאללה, עכשיו הכדור אצלכן!





השוואה בין מוצרי NSI בתחום עבודת הציפורניים


כשזה נוגע לעבודה מקצועית על ציפורניים, הבחירה בכלי הנכון היא לא פחות מאומנות בפני עצמה. כמו שלא תציירו בצבעים זולים על קנבס יוקרתי, ככה גם אי אפשר לצפות לתוצאה מושלמת כשעובדים עם כלים באיכות בינונית. אז אם אתן עוסקות בבניית ציפורניים, בין אם אתן בתחילת הדרך או כבר וותיקות בתעשייה – אתן בטוח נתקלתן במוצרים של NSI. החברה הזו נחשבת לאחת מהמובילות בעולם בתחום הבנייה והעיצוב של הציפורניים, והאמת? בצדק גמור.




בואו נעשה סדר ונצלול לפרטים הקטנים שעושים הבדל גדול – נשווה בין סוגי הפצירות, הבאפרים והתבניות הפופולריים של NSI. נדבר על מה מתאים למה, מתי להשתמש בכל אחד ואיך זה משפיע על התוצאה הסופית. תכינו כוס קפה ובואו נתחיל לפרק את זה עד הסוף.


פצירות NSI – להבין את הגריט ולבחור נכון


אז קודם כל – גריט (Grit) זה המדד לגסות של הפצירה. ככל שהמספר נמוך יותר – הפצירה גסה יותר ומסירה חומר מהר יותר; ככל שהמספר גבוה יותר – היא עדינה ומתאימה לליטוש מדויק ועדין.
פצירה בגימור כפול (למשל 180/240) אומרת שיש שני צדדים בעוצמות שונות – אחת עדינה יותר ואחת קצת פחות.



נתחיל עם פצירת ה-180/240 NSI. זו לדעתי אחת הפצירות הכי ורסטיליות שיש. היא אידיאלית לליטוש סופי לפני מריחת טופ או לק ג'ל, וגם מעולה להחלקת אזורים קטנים ליד הקוטיקולה בלי לגרום לפציעות מיותרות. הצד של ה-180 עדיין מסוגל להתמודד עם עיבוד קל של מבנה הציפורן או להסיר שאריות קלות של חומר ישן, בזמן שה-240 מתפקד כליטוש ממש אחרון לקראת הברקה.



לעומת זאת, ה-180/180 NSI היא בחירה מצוינת אם אתם מחפשים אחידות בעבודה ואין לכם צורך ברמות שונות באותה פצירה. זו רמה מאוד מאוזנת שמתאימה לשיוף מבוקר של בנייה אקרילית או ג’ל שכבר התקשתה לחלוטין. מה שאהוב עליה במיוחד זה שהיא מספיק חזקה כדי לתת עבודה רצינית ועדיין מספיק עדינה כדי לא להרוס כל מה שעשיתם לפני רגע.



עכשיו בואו נדבר על ה-150/150 NSI, פה אנחנו כבר נכנסים לשלב שבו צריך קצת יותר כוח עבודה בידיים. זו פצירה יחסית גסה שמצוינת להסרות ראשוניות – נגיד אם אתם צריכות להוריד שכבות ישנות של חומר או לבצע תיקונים משמעותיים במבנה הבנייה עצמה כשהיא כבר קשה ועמידה מאוד. מצד שני, אני ממליץ להיזהר איתה ליד העור כי היא יכולה להיות אגרסיבית מדי באזורים רגישים וזה פשוט חבל.



והכי “כבדה” בחבורה זו ה-100/100 NSI. תכל'ס? זאת מפלצת שיוף אמיתית… מיועדת להסרה מאסיבית ומהירה במיוחד של חומרי בנייה קשים ועבים כמו אקריל ישן או ג’לים קשיחים במיוחד בשכבות עבות במיוחד. שימו לב שהיא פחות מתאימה לעבודות עדינות והיא בהחלט דורשת יד מיומנת ומדויקת כדי לא לגרום לנזק לציפורן הטבעית שמתחת.
בשורה תחתונה: אם אתן יודעות שאתן צריכות “שיפוץ עמוק”, זאת הבחירה הנכונה להתחלה לפני שממשיכים לפצירות המעודנות יותר לסיום העבודה.


באפר לבן NSI – הליטוש האחרון שנותן אפקט וואו


אחרי שסיימנו עם ענייני השיופים הגסים והמדודים, הגיע הזמן לדבר על הבאפר הלבן המפורסם של NSI. למען האמת? אני פשוט מכור אליו… זה פריט קטן שאנשים נוטים לזלזל בו אבל הוא עושה קסמים בליטוש הסופי ובהכנת הציפורן לפני מריחת מוצרים כמו טופ לק או לק-ג'ל שקוף שצריך משטח חלק ומוכן היטב.

הבאפר הלבן הזה מגיע בדרגת ליטוש גבוהה מאוד והוא עובד בעיקר על איזון מרקם פני השטח שנוצר בעקבות השימוש בפצירות הגסות יותר מקודם. משתמשים בו ממש בסיום העבודה לפני המעבר לחומרים הבריקים או השקופים והוא נותן לציפורניים מגע חלק ומשיי בצורה קיצונית כמעט בלי להשאיר סימני שיוף בכלל.
טיפ אישי? תשתמשו בו בעדינות! אין צורך ללחוץ חזק מדי אלא להעביר בתנועות רכות ועקביות לאורך פני הציפורן בלבד – הרעיון כאן הוא ללטף ולא לשייף.
מבחינתי זה אחד מאותם מוצרים שלא תמיד מדברים עליו אבל ברגע שמתרגלים אליו אי אפשר לוותר עליו בשום סט עבודה מקצועי.


תבניות לבנייה: Stiletto מול Platinum – מה המתאים לפרויקט שלך?


טוב אז כאן אנחנו נכנסים לתחום שהוא באמת עניין של סגנון וטכניקה אישית: תבניות לבניית ציפורניים הן הכרחיות כשאתם רוצות ליצור הארכה חכמה ואסתטית בהתאמה אישית לצורת האצבע והמבנה הרצוי לכל לקוחה.
נתחיל בNSI Stiletto Forms. אלו תבניות שנועדו בדיוק למה שהשם שלהן מרמז עליו - בנייה ארוכה וחדה בסגנון סטילטו המרשים והמוחצן שכל כך הרבה אוהבות היום (או לפחות חולמות לנסות...). הן מעוצבות בזוויות חדות ובעלות מבנה מותאם היטב לדחיפה קדמית לצורך יצירת שפיץ מדויק ללא עיוות המבנה הכללי תוך כדי ההתקשות.
היתרון הגדול שלהן נמצא בזה שהשליטה בצורת הציפורן גבוהה יחסית גם למישהי שאין לה שנים רבות בתחום וכל עוד מקפידים למקם נכון ולהדק היטב סביב קצה האצבע - התוצאה יוצאת פשוט מרשימה!
לעומת זאת, הTEMPLATES Platinum מבית NSI הן כבר ליגה אחרת לגמרי מבחינת חוזק והתאמה למגוון רחב מאוד של סגנונות בנייה – החל מפרנץ' ישר קצר וכלה ביצירות ארוכות וסימטריות בצורה מושלמת.
התבניות האלה מצוידות בקווים מנחים מאוד ברורים ומדויקים שנותנים תמיכה מעולה לאורך זמן העבודה ואפילו מאפשרים לבצע תיקוני עומק בלי להתעסק בהחלפה באמצע תהליך הבנייה עצמו (וזה חסכון אדיר בזמן!).
הן אולי לא מתוחכמות כמו תבנית סטילטו מבחינת מראה דרמטי במיידי אבל הן הרבה יותר שימושיות ביומיום לכל מי שבונה פעם אחר פעם ולכן לדעתי האישית: חובה שתמיד יהיו לכן כמה יחידות כאלה בתיק...
כן כן אפילו אם את אוהבת לעבוד רק עם טיפים בדרך כלל!

כי אף פעם אי אפשר לדעת מתי יגיע הרגע שצריך "לתפור" משהו ייחודי ובדיוק שם ה-Platinum נכנסות לפעולה כמו כפפה ליד!

בקיצור? שתי האפשרויות מצוינות - תלוי בפרויקט שלך ובעד כמה את אוהבת דרמטיקה ביומיום שלך...

ואם תשאלו אותי? תמיד כדאי שיהיו גם וגם... כי למה לבחור כשאפשר לשלוט בכל הסגנונות?


logo בניית אתרים